Ga naar hoofdinhoud
Beste leden, na lang beraad volgen hier de regels voor het nieuwe seizoen. Zij gaan vanaf vandaag in.
Voordat we de regels communiceren, willen we ook even het waarom aanhalen. Alles wordt duurder en fincancieel is het door corona moeilijk geweest. Ook vragen wij niets in ruil voor onze inzet buiten steunen op eetdag en toernooi. Dit zorgt dat wij de prijzen schappelijk kunnen houden. Jullie summiere opkomst op eetdag en toernooi hebben ervoor gezorgd dat wij de prijzen moeten laten stijgen. Het bestuur hoopt dat jullie dit ter harte nemen en onze evenementen vanaf nu talrijk en met volledige familie en vriendenkring bijwonen.
Lidgeld:
Dit zal vanaf nu €25 per persoon zijn. Dit geldt vanaf 18 jaar. Leden onder de 18 jaar die toch mee willen gaan op verplaatsing dienen ook lidgeld te betalen.
Thuiswedstrijden:
Busprijs is €20 per persoon voor de leden, heen én terug (luxe zeg) drank inbegrepen. Niet-leden betalen €40 per persoon.
Pas op! We rijden dit seizoen thuis met kleine bussen. Er geldt een minimum van 15 inschrijvingen voordat de bus rijdt. En er is een maximum van 20 personen op de bus. Op tijd inschrijven is de boodschap. Verwachten dat er nog plaats is als je zondag gewoon komt aanwaaien zonder inschrijven, zal niet meer mogelijk zijn.
Uitwedstrijden:
Busprijs is €15 per persoon voor de leden en €30 per persoon voor de niet-leden. Iedereen zal zich éénmalig moeten inschrijven op een nieuw platform zodat wij de tickets kunnen verdelen via dit platform. Platform zal pas beschikbaar zijn ten vroegste in september. Wij communiceren tijdig!
Puntenklassement:
Door een nieuw opgelegde samenwerking vanuit RSCA met Mauves Ajuintjes, zullen zij zich vanaf dit seizoen mee in het puntenklassement bevinden. Om het voor de leden van de Mauves Ajuintjes eerlijk te houden, zal iedereen terug vanop 0 beginnen.
Communicatie:
Gelieve ALLE communicatie te laten verlopen via Whatsapp op het nummer 0493 51 74 07. Wij hebben gemerkt dat telefootnjes, mails, messenger, berichten en dit naar vershillende leden van het bestuur voor verwarring en miscommunicatie zorgt. Wij wensen dit te groeperen. Er zal vanaf nu dus ook niet meer op andere communicatie gereageerd worden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top