Ga naar hoofdinhoud

LIDGELD

Lid worden kost €30 per seizoen.

Enkel leden krijgen punten in het puntenklassement (zie hieronder)

Kinderen en jongeren onder de 18 jaar moeten geen lidgeld betalen maar krijgen ook geen punten. Ben je jonger dan 18 jaar en wil je toch mee naar uitwedstrijden, zal je toch lidgeld moeten betalen en betaal je vanaf dan ook voor de bus.

PUNTENKLASSEMENT

Om een eerlijke verdeling te maken voor de wedstrijden met ticketverdeling, hebben wij een puntenklassement opgericht. In dit klassement kan elk lid punten verdienen door mee te gaan. Wie dus op de 20ste plaats staat in het klassement, en zich inschrijft voor een wedstrijd waarvoor 23 kaarten beschikbaar zijn, zal dus zeker zijn van zijn kaart. Leden die zich inschrijven maar naast een ticket grijpen komen op een reservelijst. Als er iemand afbelt gaat die kaart naar de eerstvolgende op de reservelijst. Zorg dus dat je zeker bereikbaar bent! Elk half seizoen vallen een deel van de punten weg. Dat wil zeggen dat in het begin van het seizoen de punten tellen vanaf nieuwjaar het vorige seizoen tot heden. Na een half seizoen vallen dan weer de punten van het vorig seizoen volledig weg, enz…

De punten worden als volgt verdeeld:

Soort wedstrijd

Aantal punten

Uitwedstrijd Europa

5 punten

Uitwedstrijd Belgïe

4 punten

Thuiswedstrijd

2 punten

Activiteit bevriende supportersclub

1 punt

INSCHRIJVEN

Vanaf heden kan je enkel nog inschrijven via de site2. Alle andere inschrijvingen worden niet meer aanvaard!

Inschrijven kan tot en met zaterdag een week voor de match. Deze datum zal altijd aangegeven worden bij elke wedstrijd. Indien deze datum verstreken is en je je toch nog wilt inschrijven, kan je contact opnemen met het bestuur die dan nagaat of je je nog kan inschrijven.

LET OP! Bij te laat inschrijven, betaal je een boete van €5 en krijg je GEEN punten voor die wedstrijd.

Bij het inschrijven is het belangrijk dat je:

 • Al je gegevens nakijkt om te zien of ze nog up to date zijn.
 • De juiste opstapplaats aanduidt.
 • Je aanduidt of je wel of niet een ticket nodig hebt.

AFBELLEN

Als je niet aanwezig kan zijn, dien je contact op te nemen met het bestuur. Doe dit altijd zo snel mogelijk! Hoe sneller je verwittigt, hoe groter de kans er een vervanger gezocht kan worden.

Indien je op tijd afbelt, dus voor de inschrijvingen gesloten zijn, krijg je je voorschot terug.

Bij te laat afbellen, ben je €15 kwijt voor de bus en dien je je ticket te betalen.

DE BUS

Wij leggen ALTIJD een bus in voor de uitmatchen in de reguliere competitie en PO. Voor de thuiswedstrijden leggen we een bus van maximum 20 plaatsen in pas vanaf 15 inschrijvingen. Voor de andere matchen zal er tijdig worden gecommuniceerd indien we een bus inleggen.

Om mee te rijden, moet je je enkel inschrijven en je voorschot betalen. Dit voorschot staat ter info bij elke wedstrijd. Betalen van het voorschot, kan vanaf heden enkel via de site.

Vertrekplaats is steeds café De Planchee, Putsebaan 25 in Keerbergen.
Bij elke wedstrijd staan er ook alternatieve opstapplaatsen waar je uit kan kiezen. Voor de thuiswedstijden is dit steeds Machelen, op het einde van de Philippartstraat 1820 Steenokkerzeel, waar we jullie oppikken vanop de Haachtsesteenweg. De bus zal daar arriveren 25-30 min na het vertrekuur in Keerbergen.

Voor uitwedstijden verschillen deze opstapplaasten. Het correcte adres en tijd zullen wij steeds communiceren via een bericht op de site en op Facebook.

Ook het vertrekuur staat bij elke wedstrijd genoteerd. Gelieve op tijd te komen!

Busprijzen (dranken inbegrepen)

 Leden

Niet – Leden

Uitwedstrijd

   € 20

€ 30

Thuiswedstrijd

  € 20

€ 30

RICHTLIJNEN

BUS

 • Zeker niet slaan op ruiten en/of plafonds.
 • Voorzichtig met eten en/of drinken.
 • Niet roken en/of vapen.
 • Beleefd blijven tegen de chauffeur.
 • De tabletjes in de bus enkel gebruiken om uw pint op te zetten.
 • Afval in de zakjes en niet op de grond. Dit geldt zeker ook voor de kroonkurkjes.
 • Gebruik van de WC zal weer enkel voor vrouwen zijn. 

ALGEMEEN

 • Gelieve je aan de vertrekuren van de bus te houden.
 • Door het betalen van je lidgeld en/of het inschrijven op de site ga je akkoord met deze richtlijnen en bevestig je op de hoogte te zijn van onze privacyverklaring omtrent persoonsgegevens.

CONTACT

Het bestuur contacteren kan dus

 • Via het volgende emailadres: Purplehaze7474@outlook.com
 • Via messenger op onze facebookpagina SC Purple Haze

Indien je om welke reden dan ook, niet kan inschrijven of betalen via de site, contacteer je best het bestuur zodat we voor een oplossing kunnen zorgen.

Wij vragen ook om belangrijke zaken zeker op bericht te zetten. Ons aanspreken op de bus kan altijd maar weet dat wij er op die moment weinig aan kunnen doen en ook niet altijd de mogelijkheid hebben om dit te noteren.

Niet gevonden wat je zocht?
Back To Top